KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Horde of Hungary @ Ragnaros
Elsősorban ranged DPS kerestetik, de mindenkit szívesen látunk
Nosferatus @ Arathor
Általános tgf és HC csapat bővítése miatt keresünk játékosokat! :)
Amnesya @ Ragnaros
Az Amnesya klán (EN 7/7M ,ToV 3/3M, NH 10/10M) tagfelvételt hirdet! Más realmekről is szivesen várjuk a jelentkezőket!
A Tribe Called Quest @ Arathor
ToS progressre keresünk healereket..
+ új recruit beküldése
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.yeezyprix.com/][img]http://www.offspring.co.uk/blog/wp-content/uploads/2015/06/IMG_8716.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 6 órája
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.nmdprimeknit.com/][img]https://www.endclothing.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/adidas_ultra_boost_end_010317_blog_1.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 7 órája
topik wow_ft_32573
wow_b_32573
mansonemma - 1 napja
topik wow_ft_32572
wow_b_32572
mansonemma - 1 napja
topik wow_ft_32571
wow_b_32571
mansonemma - 1 napja

történelem
Újra itt a nagy csapat, és telezengi agyadat!

Nem csalás, nem ámítás; ismét itt a Lore-Cast adás!Tovább...
Nekem jutott a megtisztelő feladat, hogy lerántsam a leplet a WoW-Hungary és a Wowlore Fordítások közös ajándékáról, melyet a játék történelme iránt érdeklődőknek készítettek.

A Lore-Cast egy olyan podcast, amiben időről-időre a két lore szakértő összeül, hogy megvitassák kedvenc játékunk történelmének érdekes fejezeteit és aktualitásait.
Tovább...
A lore kedvelői jól ismerik mgittát a WoWlore Fordítások blog gazdáját.

A Lore Lady egy új, videós rovatot indított, melyben hangoskönyv formájában tart előadásokat hallgatóinak. Gittától tudom, hogy nagyon sokat készült a bemutatkozásra (még velem sem beszélt grrr Smiling ). A minimum, hogy az évek óta tartó munkáját a főoldalon köszönjük meg!

Sok sikert mgitta, és várjuk a folytatást!

Ti pedig, Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel a Lore Leckék 0. részét. Az Elune egy naaru? című előadást.

Tovább...


Noha igyekeztem türtőztetni magam, azért kb. fél órára benéztem az alpha Warlords szerverre, és felmértem, hogyan is kezdődik a hordások története - a továbbiakat egy szóval tudom összefoglalni: SPOILER!!!
Tovább...
Történelemóra
Rockybalboka - 1179 napja
47
Előző alkalommal megbeszéltük az alaptörténetet, most pedig folytatjuk a sorozatot és a sokak által a legjobb kiegészítőnek tartott The Burning Crusade eseményeit foglaljuk össze. Ehhez is a WoWInsider cikke szolgált alapul. Akkor kezdjünk is bele!
Tovább...
Történelemóra
Rockybalboka - 1192 napja
21
A következő kiegészítő története körülötti zúgolódások miatt jutott eszembe, hogy a korábbi események ( alapjáték és a korábbi kiegészítők ) szinte feledésbe is merültek, vagy nem emélkszünk mindenre, esetleg nem áll össze. Így a WoW Insider cikkei alapján csinálunk egy olyan sorozatot, ami összefoglalja az eddig megtörténteket! Kezdjük elsőként a klasszikusokkal!
Tovább...

A Történelemóra mai részében folytatjuk a Wolfheart történetének bemutatását – a főszereplőink változatlanok: Varian Wrynn, Tyrande Whisperwind, Malfurion Stormrage, Garrosh Hellscream, Maiev Shadowsong, Genn Greymane és Jarod Shadowsong.

Tovább...

A Történelemóra mai, sokat késett epizódjában áttekintjük azt, mi is történt Richard A. Knaak legutóbbi könyvében, a Wolfheartban – higgyétek el, van miről beszélni.

Tovább...
A Történelemóra kényszerszünete hosszabbra nyúlt, mint hittem (és terveztem) volna, de most visszatér a rovat - és a célpontunk a rejtélybe csomagolt enigma, a misztérium és a csodák területe... a Darkmoon Faire.
Tovább...
A Történelemóra mai kiadásában befejezzük Brann Bronzebeard összefoglalóját Azeroth intelligens fajainak eredetéről; valamint ellátogatunk a Twisting Netherbe is egy kicsit, Outlandre és Argusra.
Tovább...
Miután sikerült legyőzni Yogg-Saront, Brann Bronzebeard visszament Ulduarba és rendkívül alaposan tanulmányozta a Tribunal of Ages feljegyzéseit, valamint beszélt a kiszabadított Watcherekkel is... és nagyjából előásott minden információt az Azerothon élő értelmes és kevésbé értelmes fajok eredetéről. A tovább után ezek összefoglalása következik; a teljes cikk eredetileg a WoW magazin utolsó, 5. számában jelent meg - vagyis minden itt szereplő információt tekintsünk kanonikusnak.
Tovább...
A Történelemóra régebben jelentkezett utoljára, mint ahogy azt szerettem volna megvalósítani... Mindenesetre ahogy legutoljára ígértem, ma a Dark Iron klánnal foglalkozunk.
Tovább...
A Történelemóra a trollok egyik korábbi birodalmát veszi ma szemügyre: a színhely Stranglethorn Vale és a Gurubashi Birodalom.
Tovább...
A Történelemóra mai részében Azeroth legveszélyesebb ellensége kerül ismertetésre... a Burning Legion.
Tovább...
A Történelemóra mai epizódja félreértésekről és elkerülhető vérontásról szól - a helyszín a száraz és kietlen félsivatag, Southern Barrens.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu