KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Horde of Hungary @ Ragnaros
Elsősorban ranged DPS kerestetik, de mindenkit szívesen látunk
Nosferatus @ Arathor
Általános tgf és HC csapat bővítése miatt keresünk játékosokat! :)
Amnesya @ Ragnaros
Az Amnesya klán (EN 7/7M ,ToV 3/3M, NH 10/10M) tagfelvételt hirdet! Más realmekről is szivesen várjuk a jelentkezőket!
A Tribe Called Quest @ Arathor
ToS progressre keresünk healereket..
+ új recruit beküldése
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.yeezyprix.com/][img]http://www.offspring.co.uk/blog/wp-content/uploads/2015/06/IMG_8716.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 7 órája
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.nmdprimeknit.com/][img]https://www.endclothing.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/adidas_ultra_boost_end_010317_blog_1.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 7 órája
topik wow_ft_32573
wow_b_32573
mansonemma - 1 napja
topik wow_ft_32572
wow_b_32572
mansonemma - 1 napja
topik wow_ft_32571
wow_b_32571
mansonemma - 1 napja

ptr
 Új mini-patch került a PTR-ra. Lassan vége a várakozásnak és meghódíthatjuk Draenor egét repülő hátasainkon, persze csak akkor, ha megszereztük a Draenor Pathfinder achievementet. Ezen felül egy új PvP-rendszer is bevezetésre kerül: az úgynevezett zsoldos rendszer.
Tovább...
Ha nem akarsz lemaradni a Blizzard univerzumaiban aktuálisan izgalmas, informatív vagy humoros képekről és videókról, akkor kanalazz bele Te is a Médiasaláta kosarába!

Tovább...
Indul a 6.0.2-es PTR!

A karaktermásolás egyelőre nem üzemel, de ha belövik, akkor nem kell a Battle.neten szenvedni, hanem a bétában már bejáratott, karakterválasztó képernyőn megjelenő Copy Character gomb segítségével lesz lehetséges.
Tovább...
PTR build 9767
Chio - 2999 napja
3

Friss build érkezett a PTR szerverekre, „rengeteg” újdonsággal, változtatásal. Remélhetőleg ez egy jel a 3.1 közeli megjelenésére.

Tovább...
Ismét frissült a PTR, a 9757-es build elsősorban Ulduar bossainak és achievementjeinek polírozását hozta, minimális tradeskill és kasztváltozások mellett. A részletes lista a változásokról itt olvasható.
Tovább...
A PTR legújabb frissítése magával hozott némi DK és druid módosítást, egy Ulduar-achievement eltávolítását normál és heroic módban egyaránt, egy új achievementet, két új title-t - és a séfsapka megszerzésének esély&eacut
Tovább...
Tegnap ismét frissült a PTR, ezúttal a 9733-as build került élesítésre.
Tovább...
Hajnalban új buildet kapott a PTR, a 9722-es számút; ebben tovább csiszolták a T8-as szettbónuszokat, megjelentek a Season 6 szettjei és frissültek az Ulduarhoz kapcsolódó achievementek is.
Tovább...
 Tegnap megérkezett a PTR-re a 9704-es build, amiben feltűntek a T8-as stettek statjai és szettbónuszai, a T8-as relicek, illetve a legutóbbi patchnote-frissítésben olvasható újítások.
Tovább...

Ma este újabb build érkezett a PTR szerverekre, minden kasztot kisebb-nagyobb mértékben érintő változtatásokkal, ezen felül Death Knight és Druid tier 8 szettbónuszokkal. Magyar fordítás a holnapi nap folyamán várható, addig pedig a note olvasható lapozás után.

Tovább...
Két új proto-drake
Chio - 3026 napja
10

Eddig még nem verték nagydobra, de most kiderült, hogy a 3.1-ben két új proto-drake is érkezik a játékba. Ezek a mostani raid achievementes mountoknak a megfelelői lesznek Ulduarban.

Tovább...
 Ismét frissült a PTR, a 9658-as build változásai eredetileg itt olvashatóak, a magyar fordítás pedig kicsit lejjebb.
Tovább...
 A Blizzard 3 napja frissítette a patch note-ot, illetve tegnap egy új build is megérkezett a tesztszerverre; alább olvashatóak a változások (amik a fenti linkekről nem olvashat&oac
Tovább...
3.1 - glyphek
Wolverine - 3036 napja
15
 A 3.1-es patch-csel jövő változásokat bemutató cikksorozatunk utolsó része a glyphekben bekövetező változásokkal foglalkozik. Vigyázat, wall of text jön ismét.
Tovább...
Interface a 3.1 után
Chio - 3039 napja
11

A 3.1-es patchel kapásból négy addontól szabadulhatunk meg, hiszen beépített ruhatár, előre tervezhető talentek, bővített quest tracker és arena frame is érkezik.

Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu