KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Horde of Hungary @ Ragnaros
Elsősorban ranged DPS kerestetik, de mindenkit szívesen látunk
Nosferatus @ Arathor
Általános tgf és HC csapat bővítése miatt keresünk játékosokat! :)
Amnesya @ Ragnaros
Az Amnesya klán (EN 7/7M ,ToV 3/3M, NH 10/10M) tagfelvételt hirdet! Más realmekről is szivesen várjuk a jelentkezőket!
A Tribe Called Quest @ Arathor
ToS progressre keresünk healereket..
+ új recruit beküldése
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.yeezyprix.com/][img]http://www.offspring.co.uk/blog/wp-content/uploads/2015/06/IMG_8716.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 7 órája
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.nmdprimeknit.com/][img]https://www.endclothing.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/adidas_ultra_boost_end_010317_blog_1.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 7 órája
topik wow_ft_32573
wow_b_32573
mansonemma - 1 napja
topik wow_ft_32572
wow_b_32572
mansonemma - 1 napja
topik wow_ft_32571
wow_b_32571
mansonemma - 1 napja

progress

Délután 16:55-kor került fel a hír a Method progress oldalára, hogy Archimonde legyőzetett Mythic nehézségen. Ezzel megvan a world first, kicsit több, mint két héttel a verseny indulása után. Gratulálunk nekik!
Tovább...
A progressed.

Évekkel ezelőtt én még éltem-haltam a progressért. Heti 7 raid? Nem probléma, új a content! Hajnal 4 óra van? Nem probléma, még 1 próbálkozás belefér! Az idő előrehaladtával persze a versenyszellem is alábbhagyott, így idén március végén saját guild alapításába kezdtem. Heti 2 raid, heti 6 óra, család és munka mellett még kényelmesen belefér, casual üzemmód. El is indultunk a létrán szépen fel, a mi saját kis tempónkban, ami szépen lassan be is ért, így múlt héten a 6 HC kill után Blackhand norm is végre elfeküdt.

Tovább...
Nos, egy magyar guild számára biztosan - a Coming Home ugyanis tegnapelőtt, január 19-én este legyűrte Imperator Mar'gokot is 3 hét try után.
Tovább...

De mi is ez az Ensidia? Egy saláta? Egy gyógyszer? Esetleg valami drog?! Nem ez nem más, mint az eddig 25thOfNovember néven ténykedő Nihilum, SK-Gaming összeolvadás új, végleges neve. A szponzor, amely nélkül most sem maradtak a fiúk, egy dubai magánszemély.

Tovább...

Most régi adósságunkat törlesztjük, nevezetesen hogy a Public Enemy is kivégezte a WotLK jelenleg elérhető PvE tartalmát (11.21.), majd alig lemaradva őket követte a Revised (Ally) is.

Tovább...
Magyar Ally first
Invi - 3138 napja
3

Az ex-Substance, mostani nevén Remedy (innentől csak így emlegejük majd őket) jelentette fórumunkban, hogy Kel'Thuzad is dobbott nekik egy hátast, amikor meglátta a gnóm lányocskák cuki rózsaszín copfjait valamint a BE frizuban pompázó humánokat.

Tovább...
A PE-nek sikerült!
Invi - 3139 napja
3

Igaz, hogy Kungány és társai már napokkal ezelőtt kivégzeték a WotLK PvE contentjét, de a mi szívünk mégis jobban dagad attól, hogy a Public Enemy-nek is sikerült lenyoni a rossz arcú Kel'Thuzadot és már csak Malygos halálhörgésére várnak.

Tovább...
PE VS Kil'Jaeden 1:0
Invi - 3275 napja
2
A mai napon végre megszületett a Hun First Kil' Jaeden kill is, természetesen a Public Enemy jóvoltából.
Tovább...
Nehogy valaki azt gondolja, hogy elfelejtkeztünk az oldalról és azért nem jelentkeztünk az elmúlt napokban. Szó sincsen róla, hanem inkább arról szól a fáma, hogy maximum itt nem említhető leak infókat lelehetünk fel mostanában csak a NET-en, semmi más finomságot. A csendet ha nem is töri meg, de mindenképpen említésre méltó, hogy betelt a Kil'Jaeden TOP10.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu