KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Viharsarok @ Moonglade
Hétvégi Guildünk keres aktív PVE orientált játékosokat! ToS:7/9N
Nosferatus @ Arathor
Általános tgf és HC csapat bővítése miatt keresünk játékosokat (3/9 HC)! :)
A Tribe Called Quest @ Arathor
Healer és Dps felvétel! ToS 9/9N
Meme Squad @ Argent Dawn
Jóarc játékosokat keresünk! Van nálunk Mythic+, PvP és mémek. Jövőben ToS raideket is szervezünk. Keresd "Crowford"-ot ingame!
+ új recruit beküldése
accBarbo3 - 1 napja
topik Nike Air Max 90 H...
 Nike Air Max 90 Hyperfuse kaufen [url=http://www.couponsaustria.com/][img]http://www.couponsaustria.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/215x249/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/m/hmax218.jpg[/img][/url]   Ist das ein weiterer [url=http://www.couponsaustria.com/]Nike Air Max 90 Hyperfuse kaufen[/url] Colorway für die Chicago Bären?
accBarbo3 - 1 napja
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.yeezyprix.com/][img]http://www.offspring.co.uk/blog/wp-content/uploads/2015/06/IMG_8716.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 2 napja
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.nmdprimeknit.com/][img]https://www.endclothing.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/adidas_ultra_boost_end_010317_blog_1.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 2 napja
topik wow_ft_32573
wow_b_32573
mansonemma - 3 napja

Novelle Nosferatus @ Arathor
Novelle - 7 napja
0

Általános tgf és HC csapat bővítése miatt keresünk játékosokat! :)


 Sziasztok!

 

A Nosferatus általános tagfelvételt hirdet!

 

Emellett HC progressre keresünk aktív dd-ket, fix spotra! 

 

Jelenleg főként ranged dpsekre lenne szükségünk raider csapatunkba, de bárkit meghallgatunk Smiling ! Amit kérünk: aktivitás (heti legalább 2 raiden való részvétel), ts3 használat, karaktered ismerete, taktikák ismerete, wasd skill (a tűzből ki kell tudni állni, az addokra ki kell tudni fordulni, és hasonló finomságok:)) calendar használata és értelmes dps. Előny, ha van healer vagy tank off speced, de nem feltétel.


 

Normalra bárkit szívesen látunk! Smiling 

Raid időpontok heti háromszor pénteken, szombaton és vasárnap 19-22 h, 20-23 h között (normal lehet hétköznap). Eddig 7/7, 3/3, 10/10 HC bosst csaptunk le, mythicre nem vagyunk még elegen (átlag 17 player van raideken). Nem vagyunk hardcore progress klán - az a fontos, hogy jól érezzük magunkat és hangulatos legyen a raidelés! Olyan embereket keresünk, akik szeretnek a raidekkel kellemesen haladni, de nem a lootszagra meg a progressre vannak ráfeszülve, hanem hogy jól érezzék magukat :) Loot osztása EPGP alapján történik.
 

Életkorunk 25+, klánunk régi ismeretségen alapul, legtöbbünk veterán játékos. Raiden kívül csapatunk mythic /mythic+ instázik, timewalkingol, retro acsizik, napi hc-zik közösen, és a pvp-től sem zárkózunk el =) 

Kezdő karaktereket, Socialokat és Altokat is szívesen látunk, karakter megismerésében is szívesen segítünk. Nálunk senki nincs kirakva azért, mert az élet közbeszól, és sokáig inaktív lesz a karival! 


 

Jelentkezni, kérdéseket feltenni: Novell, Mondugos/Nerfema, Ardden nevű karaktereknél, in-game.


 Várunk szeretettel!

 

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu