KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Viharsarok @ Moonglade
Hétvégi Guildünk keres aktív PVE orientált játékosokat! ToS:7/9N
Nosferatus @ Arathor
Általános tgf és HC csapat bővítése miatt keresünk játékosokat (3/9 HC)! :)
A Tribe Called Quest @ Arathor
Healer és Dps felvétel! ToS 9/9N
Meme Squad @ Argent Dawn
Jóarc játékosokat keresünk! Van nálunk Mythic+, PvP és mémek. Jövőben ToS raideket is szervezünk. Keresd "Crowford"-ot ingame!
+ új recruit beküldése
accBarbo3 - 1 napja
topik Nike Air Max 90 H...
 Nike Air Max 90 Hyperfuse kaufen [url=http://www.couponsaustria.com/][img]http://www.couponsaustria.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/215x249/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/m/hmax218.jpg[/img][/url]   Ist das ein weiterer [url=http://www.couponsaustria.com/]Nike Air Max 90 Hyperfuse kaufen[/url] Colorway für die Chicago Bären?
accBarbo3 - 1 napja
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.yeezyprix.com/][img]http://www.offspring.co.uk/blog/wp-content/uploads/2015/06/IMG_8716.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 2 napja
topik adidas ultra boos...
[url=http://www.nmdprimeknit.com/][img]https://www.endclothing.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/adidas_ultra_boost_end_010317_blog_1.jpg[/img][/url]
yuymhgmngh - 2 napja
topik wow_ft_32573
wow_b_32573
mansonemma - 3 napja

Theldryn A Tribe Called Quest @ Arathor
Theldryn - 11 napja
0

ToS progressre keresünk healereket..

 Üdvözlet! 
A közelgő Tomb of Sargeras előtt szeretnénk még sorainkban tudni 1-2 kulturált, érett és józan gondolkodású honfitársat, akik ugyan nem Progress jelleggel, de eredményesen és hatékonyan szeretnének tevékenykedni, teszemazt Nighthold Heroic szinten! Ha kellő affinitást érzel magadban és érdekel a dolog, akkor képzeld ide Uncle Sam-et, ahogy rádmutat és ne habozz! ;) Mint azt a szűrés is mutatja, a recruit leginkább 1-2 tank, healer és ranged dps-nek szól, de mindenkit készséggel fogadunk.Amit garantálni tudunk, az a segítőkész és jó kedélyű közeg (elcsépelt dolog, de ez ránk hatványozottan igaz), TS traccspartik és a WoW adta lehetőségek tárházának kimerítése!Legyen az PVE vagy PVP content. Legacy raidek, Keystoneok, Rated és random BG-k, Aréna móka, némi RP és természetesen a Raidelés! :) n-game kereshető Officerek: Montivagant, Dwalin, Zewin, Tsabesz, Theldryn Legyen szép napod Champion!  
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu