KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Horde of Hungary @ Ragnaros
Elsősorban ranged DPS kerestetik, de mindenkit szívesen látunk
Nosferatus @ Arathor
Általános tgf és HC csapat bővítése miatt keresünk játékosokat! :)
Amnesya @ Ragnaros
Az Amnesya klán (EN 7/7M ,ToV 3/3M, NH 10/10M) tagfelvételt hirdet! Más realmekről is szivesen várjuk a jelentkezőket!
A Tribe Called Quest @ Arathor
ToS progressre keresünk healereket..
+ új recruit beküldése
topik Adidas Originals ...
[url=http://www.bapepw.com/zx/adidas-zx-flux]Adidas Originals Zx Flux Xeno Trainer[/url],Adidas Originals pour XENO ZX Flux publié récemment série vacances. Série dite " Négative ", snake réfléchissant hausse supérieure de la peau. Nouvelle ligne s'inspire de l'image classique de traitement, à l'aide de couleurs vives de rouge, verts, bleus " RGB " trois.
mansonemma - 6 órája
topik Adidas Originals ...
[url=http://www.bapepw.com/zx/adidas-zx-flux]Adidas Originals Zx Flux Xeno Trainer[/url],Adidas Originals pour XENO ZX Flux publié récemment série vacances. Série dite " Négative ", snake réfléchissant hausse supérieure de la peau. Nouvelle ligne s'inspire de l'image classique de traitement, à l'aide de couleurs vives de rouge, verts, bleus " RGB " trois.
mansonemma - 6 órája
topik Adidas Originals ...
The [url=http://www.snstuff.us/zx/adidas-zx-flux]Adidas Originals Zx Flux Women's Black And Pink[/url]  is a new footwear model by adidas and is inspired by the classic adidas ZX 8000 running shoe. Since its debut in 2014, several colorways and material combinations including Primeknit, Xeno, mesh, snakeskin, and graphic print have been released.
mansonemma - 8 órája
topik wow_ft_32565
The [url=http://www.snstuff.us/zx/adidas-zx-flux]Adidas Originals Zx Flux Women's Black And Pink[/url]  is a new footwear model by adidas and is inspired by the classic adidas ZX 8000 running shoe. Since its debut in 2014, several colorways and material combinations including Primeknit, Xeno, mesh, snakeskin, and graphic print have been released.
mansonemma - 9 órája
topik wow_ft_32566
wow_c_532906
jeseniahqb - 4 napja

Rambo092 Lorekraft: Teron Gorefiend
Rambo092 - 760 napja
14


Teron Gorefiend, a WoD alternatív univerzumában csak Teron’gor-ként ismert. Az első háború során a Hordát a háttérből irányító tanács, a Shadow Council tagja volt. A második háború során Death Knightként szolgált Doomhammer hadseregében, majd visszatért Draenorra. Legutóbb Karaborban harcoltunk vele a Burning Crusade idején, ahol meg is öltük, de vajon ha ennyiszer feltámadt már, bízhatunk-e abban, hogy végleg halott?

 

Teron Gorefiend életéről semmit sem tudni Gul’danhoz való csatlakozásáig, azonban sok utalás van arra, hogy eredetileg a Shadowmoon klánba tartozott. Tagja volt a Shadow Councilnak, amely Blackhanden keresztül titokban irányította a Hordát. Amikor az orkok megtámadták Karabort, foglyul ejtettek több tanoncot, akiknek azt mondták, hogy északra,  Hellfire Citadel erődjébe viszik őket. Amikor azonban kiértek a templomvárosból, Gorefiend mindenkit lemészárolt. A tanoncok lelkei máig Karabor előtt kísértenek.

Amikor az első háború során Gul’dan Medivh halála miatt kómába esett és Doomhammer Blackhand megölése révén átvette az irányítást a Horda felett, Garona információit felhasználva megtalálta Gul’dan szolgáit és majdnem mindet megölette, beleértve Teron Gorefiendet. Gul’dan, miután felébredt a kómából és látszólag hűségesküt tett Orgrimnak, megígérte, hogy felállít egy hadsereget, amivel az orkok felvehetik a harcot az emberek mágusai ellen. Erre a Stormwindben elesett lovagok testét és a saját szolgái lelkét használta fel. A lelkeket kövekbe zárta, amelyeket fáklyák végére rögzített, majd mikor egy elesett lovag kezébe adta a fáklyát, az átitatta energiával a rothadó hullát. Teron Gorefiend így újjászületett, mint a történelem első élőhalott lovagja.

 

A Második Háború során Gorefiend és a többi feltámasztott lovag Doomhammer szolgálatában állt még Gul’dan árulása után is, egészen addig, míg a Hordát vissza nem szorították a Sötét Kapu mögé. A lovagok Draenoron maradtak, míg Ner’zhul vezetésével újra nem egyesültek a klánok. A sámán kapukat akart nyitni új világokra, amiket a Horda meghódíthat, ám ehhez varázserejű tárgyakra volt szüksége Azerothról.

Gorefiend először Stormwindbe lovagolt, hogy megszerezze Medivh könyvét. Mire azonban megérkezett, a könyvnek nyoma veszett, az őrt pedig megölték egy Alteracban kovácsolt tőrrel. Gorefiend próbálta meggyőzni Blackhand fiait, hogy segítsenek a küldetésében, mindhiába. Így jutott el végül Halálszárnyhoz, az őrült sárkányhoz, aki beleegyezett, hogy segít visszaszerezni Medivh könyvét, ha csarébe átkelhet Draenorra, hogy elrejtse tojásait. A fekete sárkányok segítségével a portyázó csapat Alteracba utazott, ahol a fogságban tartott királytól, Aiden Perenolde-tól megszerezték a könyvet cserébe a szabadságáért. Innen Dalaranba repültek, ahol egy meglepetésszerű támadás közben Dalaran Szemét is birtokba vették, majd visszatértek Draenorra Halálszárnnyal együtt.

Ner’zhul és Gorefiend Karaborba utaztak, hogy végrehajtsák a szertartást, amellyel megnyílik az út az új világok felé, a sámán azonban elárulta az orkokat és a leghűségesebb követőivel eltűnt a portálok egyikébe, hátrahagyva társait az éppen szétszakadó bolygón. Gorefiend még aznap elesett a csatában, amelyet Turalyon ellen vívtak, lelke azonban megszökött és mai napig kísért Outlanden.

 

A teljesen lepusztult Shadowmoon völgybe érkező Szövetséges és Hordás expedíciók kalandorokat kértek meg, hogy derítsék fel Teron Gorefiend legendájának részleteit. A nyomok lassan a Sötétség Oltárához vezették őket, ahol egy ork szellemét találták, aki feltűnően sokat tudott Teron Gorefiend életéről. Miután a kalandorok visszaszerezték Gorefiend felszerelését, a szellem felfedte magát: valójában ő volt Teron Gorefiend. A kalandorok testét megszállva legyőzte a lelkét fogvatartó draenei lovagot, Karsiust, majd ellovagolt Karaborba. Azt nem tudni, hogy vajon szövetséget kötött-e Illidannel, vagy az elf egyszerűen csak megtűrte őt. Annyi azonban bizonyos, hogy amikor a Szövetséges és Hordás expedíció hősei legyőzték őt, egy igen sokatmondó mondattal távozott az „élők” (vagy élőhalottak?) sorából.

„A halál kereke sokszor megfordult már számomra. (…) És a kerék… forog… tovább…”

 

A Warlords of Draenorban még orkként találkozunk Teronnal, akit ezúttal Teron’gorként említenek. A mi univerzumunkhoz hasonlóan Gul’dant szolgálja. Mestere Auchindounba küldi, a draenei-ek szent temetkezési helyére, hogy az ott lévő lelkeket felhasználva hatalmas erőre tegyen szert. A hatalmat elsőként megízlelve azonban Teron’gor látszólag elárulja Gul'dant és magának akarja az összes lelket. Végül legyőzik és egy utolsó, kétségbeesett próbálkozás során, hogy még több lelket szívjon magába, leesik a mélybe, majd nem is hallunk felőle egy ideig. Annyi bizonyos, hogy túlélte és Hellfire Citadelben újból találkozunk vele. Vajon itt lesz vége a történetének? Vajon a mi világunkban vége van-e Teron Gorefiendnek, vagy, ahogy ő fogalmazott „a kerék forog tovább”?

 

 

Teron Gorefiendet tehát nem annyira egyszerű megölni, ellenben néhány más karakterrel a Warcraft világában. Grommash kapcsán már megbeszéltük, hogy kit vagy mit törölnétek el a történelemből. Most arra vagyok kíváncsi, hogy nektek melyik volt az a karakter, akit sajnáltatok, hogy elmegy? Kit hoznátok vissza a sztoriba és miért? A válaszokat várom odalent!

wow_c_526643
wow_c_526124
wow_c_525604
#11 | Tegri válasza #3
ide nekem egy like gombbal! Smiling
wow_c_516245
wow_c_516244
wow_c_516235
#7 | Cseho válasza #2
wow_c_516223
wow_c_516222
#5 | Nuwiel válasza #2
Na és mi van Kael'thas "Tempest Keep was merely a setback" Sunstriderrel? Dranosh Saurfang? Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu